16 Ağustos 2012 Perşembe

Bi Anda 3 İş

Evet eşimle ege kıyılarına tatile çıkacağımız için bu arada yolculuk memleketim olan İzmir'den başlayacak (:
e tabi kuzenimin düğünü de var hatta diğer kuzenimin de nişanı var. ben de her ne kadar yeni başlamış olsam da dikiş işlerine bu düğüne giyeceğim elbiseyi kendim dikeceğim hatta gerekiyorsa tasarımını da ben yapacağım dedim ve yaptım efendim, yani yaptım dediysem tam bitmedi ama geçen perşembe başladım öle her gün de uğraşamadım şimdi 1 hafta olmuş neredeyse bitti sayılır ilk defa fermuar takıyorum ve hatta gizli fermuar taktım elbiseme çok da güzel oldu potluk falan da yapmadı.
ben kendime iş çıkartıyorum yaka kısmını kendim tasarladım kalıp falan çıkarttım ne zormuş sadece 1 günümü kalıbını çıkarmaya verdim. şimdi de yaptığım arka yakayı daha iyisi de olur daha güzel durur düşüncesiyle sanırım tekrar kalıp çıkartıp değiştireceğim.
Sağdaki arka yaka değiştireceğim yer orası ön de aynı onun gibi zaten kumaş katında olduğundan yarısı görünüyor bitmiş hailini de inşallah tatil dönüşü koyacağım ben yaklaşık 3 hafta yokum
bu abiye uzun elbise dışında yine hala bitiremediğim eşime bir şort kendime de daha önce yaptığım çizgili pantolonumun kalıbından mavi bir pantolon daha yapıyorum Salı gidiyorum İzmir'e umarım hepsini bitirebilirim aslında kendime de bir şort yapmam gerek ama o yattı sanırım.