19 Ağustos 2014 Salı

Roaccutane 2. Hafta

Merhabalar,

2. haftayı da bitirdim ilaçla öyle gün gün neler olduğunu yazmayacağım çünkü günlük değişen bir durumla karşılaşmadım çok şükür.

Yüzüme sürdüğüm nemlendirici miktarını biraz daha azalttım (fazla nemlendirici sürmek de sivilce yapabiliyormuş) ve cildimin soyulmasına pul pul olmasına izin verdim ama dudaklarımdan kremi eksik etmiyorum. Fitoyu aldım fakat dudağım için kullanmadım henüz dudaklarıma Rossmandan daha önce aldığım aynısefa özlü yoğun bakım kremini sürüyorum. oldukça iyi koruyor şimdilik.

Geçen haftaki kadar bol olmasa da yine çok su içiyorum ve zorlanmıyorum içerken havanın sıcaklığından olsa gerek gidiyo, umarım kışın zorlanmam.

Bu arada hafta sonu düğün vardı ve malum topuklu ayakkabı ızdırabı (kendi adıma) yaşadım, ayak tabanım yanıyordu ve üstüne basamadım gece geç saatte yatarken fitoyu sürdüm ayağımda tam 1,5 saat kadı fakat o berbat yanma hissinden tahrişten eser yoktu. eşimin kuzeni parmağını yüzmüş ertesi gün ben kurudu diycek sandım üzerinde deri vardı dedi şok oldum. yeni favori kremim bu oldu yanımdan ayırmayı düşünmüyorum. birde topuklu için watsonslarda gratislerde yapışkanlı silikon tabanlıklar, arkalıklar falan var onlar da acaip işe yarıyor bilginiz olsun.

Nerden nereye atladım dimi demem o ki yüzümde hala sivilceler çıkıyo ama başkalarının anlattığı gibi sivilce basması durumu olmadı.

Bir de şunu söyleyeyim düğün günü halt yedim normalde her duşumda yüzümü ipek keseyle keselerim hadi keseliyeyim de şu pullar dökülsün dedim keselemez olaydım. yüzüm cayır cayır yandı özellikle nemlendirici ve fondöteni sürdükten sonra. keseye uzun bir ara verdim sanırım yada çok çok hafif şekilde yaparım bilmiyorum.

Onun dışında cildimde ve vücudumda herhangi bir değişiklik yok

2 yorum:

  1. Anlaşılan şu güne kadar bir problem yok ve artık bu saatten sonra da pek farklı bir reaksiyon olmaz tahminimce , sevindim bu duruma;). Şu kese de olmasaymış iyiymiş, ama ben de sizin gibiyim duramazdım onlar soyulmadan;))!

    YanıtlaSil
  2. inşallah sonuçları harika olur:)) takipteyim sizi bende bloğuma beklerim:)

    YanıtlaSil