13 Şubat 2014 Perşembe

İplik Bobin Yeri


Dikiş makinesine bobin takılmıyor malum geçenlerde bir çözüm bulduğumu sanmıştım yukarıda gördüğünüz gibi ama çok da sağlıklı olmadı. sonra Terzi Esma sayesinde bir fikrim daha oluştu o elbise askısı takmış . ben de çivi çakmak istemediğim için böyle birşey buldum. Buyrun aşağıda;


Bu şimdiye kadarki en iyi çözümüm oldu sanırım. Çivi yok kağıt yapışkanla yapıştırdım duvara büyük ataç gibi bir şey adını bilmiyorum kırtasiye malzemesi,  diğeri bobinin ağırlığından bir süre sonra yamuldu, üzerinde unutmamam gerekiyordu dikiş bittikten sonra almayı unutunca gitti, söküp atmıştım.
böyle hiç bir yere ağırlık da yapmıyor, bence süper oldu tavsiyelerimle...

7 yorum:

  1. Valla buda güzel fikirmiş ama benim makinem küçük olduğu için bobinlerimde küçük dolayısıyla :) güle güle kullanın diyeyim..

    YanıtlaSil
  2. Makinenin küçük olması farketmiyo aslında siz de isterseniz büyük bobinlerden alıp kullanabilirsiniz bu tarz bir yöntemle büyük bobin daha ekonomik oluyor hem de çabuk bitmiyor, teşekkür ederim beğenmene sevindim.

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten süper olmuş. :)

    YanıtlaSil
  4. valla seninkide süper fikir olmuş canım hatta daha şık :),ellerine sağlık tatlım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Esma'cım eee fikir annesi kim?
      Sen (:
      gerçekten ne zamandır nasıl etsem de şu ipliği uzanabileceğim hizaya koysam diye hayıflanıyordum ki dün sen koştun resmen imdadıma teşekkürler, ilham perim oldun.

      Sil
  5. Bende beğendim ben kızımın çalışma masasına el koydum (orda ders çalıştiramiyorduk ) çivi Çakmak istemiyordum güzel fikir Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimki de evlenmeden önceden kalan bir bilgisayar ve çalışma masası aslında ilk ağabeyimindi o evlenince bana kaldı ben evlenince de aldım getirdim İzmirlerden buralara, fakat şöyle bir düşündüm de ben üstünde baya bi ders çalışmıştım (: İşine yaramasına sevindim doğrusu Betül'cüm.

      Sil